EXPRES MENU
Tradičné thajské jedlo podľa pôvodného receptu.
Kód: JK121
Jemná smotanová omáčka s tromi varenými vajcami.
Kód: JK119
Kúsky bravčového mäsa s jemne pikantnou smotanovou omáčkou.
Kód: JK6
Tradičná krkonošská krémová polievka.
Kód: JK114
Silný 15 hodín ťahaný kurací vývar.
Kód: JK130
Pomaly ťahaný kurací vývar.
Kód: JK117
Grilované pikantné kuracie krídelká s medom a chilli.
Kód: JK79
Šťavnaté kúsky kuracieho mäsa.
Kód: JK37
Kúsky kuracieho stehna dusené vo vlastnej šťave.
Kód: JK72
Šťavnaté kúsky kuracieho mäsa v krémovej omáčke.
Kód: JK3
Pikantná zmes šťavnatého kuracieho mäsa.
Kód: JK1
Šťavnaté kúsky kuracieho mäsa v jemnej zeleninovej zmesi.
Kód: JK38
Bravčové koleno bez kosti.
Kód: JK81
Bravčová rolka, ručne plnená vaječnou fašou s kúskami klobásy.
Kód: JK13
Lahodná desiata z morčacej pečene s mandľami a brusnicami.
Kód: JK149
Kúsky mäsa z morčacieho stehna dusené vo vlastnej šťave.
Kód: JK74
Kúsky morčacieho mäsa v zeleninovej omáčke.
Kód: JK5
Šťavnaté kúsky chudého morčacieho mäsa.
Kód: JK33
Inšpirované tradičným francúzskym jedlom Cassoulet.
Kód: JK123
Chutná desiata z husacej pečene s kešu orieškami a cibuľou.
Kód: JK148
Naozaj výdatná polievka z hovädzích vnútorností
Kód: JK60
Marinované morčacie prsia, pomaly pečené, nakrájané na tenké plátky.
Kód: JK126
Chudé plátky hovädzieho mäsa dusené v omáčke z koreňovej zeleniny.
Kód: JK45
Zeleninové jedlo francúzskeho pôvodu.
Kód: JK28
Stránka 2 z 4 -
86 položiek celkom